Sommartid

Ja då har vi övergått till sommar tid igen... blev så fundersam i morse för jag visste inte om telefonen ändra sig själv eller inte? Dagens i-lansdproblem eller vad? Men vad äre för väder vi har? Om jag hade legat sövd i några år och skulle vakna nu så skulle jag tro att det var i mitten/slutet på April nu inte mitten/slutet av Mars...

Igår var det 30 års kalas i viken, mycket trevligt. Blev en tidig kväll för oss då Peter ville hem redan kl 21:00, men stackarn var gris trött. Hade hållt igång sedan kl 13 hos Grinde å sedan drog mô iväg ett gäng på skalet för lite afterski. Blev där till tjugo i fem ungefär sen åkte vi till viken som sagt för å fira Pär som fyllt 30.

Må säga att det var den godaste renskaven jag ätit på länge!

I morgon är jag 33+0 känns helt ortoligt vad tiden bara rinner iväg. Läste på  babygruppens hemsida att:
Barnet är ca 44cm från topp till tå och väger ca 2,3kg. Nu kan barnet själv bekämpa lätta infektioner med sitt immunförsvar. Utrymmet minskar för varje dag och barnets rörelser blir större och långsammare. Helt otroligt om ni frågar mig, från ett litet embryo till en självständig individ.....

Nä nu må jag skriva lite i skolarbete känner jag.... har ingen lust men vad gör man?
Må gott/Claudia

Men satan i gatan.... :)

Vad har hänt? Två inlägg inom loppet av en vecka?! Måste vara ett rekord för mig alltså :p
Igår och idag var det jobb på schemat. Mycket trevligt må ja säga. Alltid trevligt å bryta av pluggandet ibland med något annant. Annars är det jäsiken lätt att man bli extra snurrig i skallen.

Våren verkar ha hittat hit, bara den här veckan syns det markanta förändringar i omgivningen. För varmt med dunjacka och tjocka täckbyxor. Känns som om vår vintern som vi har längtat till bara har POFF försvunnit.... han den ens komma hit innan den försvann?

Tankarna i huvet bara snurrar på mig:
* skola
* jobb 
* bebis


Jag vill ju hinna klart så långt det går med skolan innan h*n kommer ut, jag hoppas och ber att jag i alla fall hinner klart med praktiken. Vad gäller jobb så kommer det nog inte bli så mycket mer jobb för min del nu, ska ju som sagt ut på VFU nu i fem veckor och efter det är det ju som inte så långt kvar innán beräknad förlossning.

Bebisen tänker jag på varenda dag <3 Varje vaken stund... till och med när jag sover. Den är så allert och verkar redan nu gilla att vara med och kan ge mig en spark när jag och Peter pratar med den. :) Å vad vi längtar efter dej!!! <3

Nu måste jag vara effektiv och skriva lite mer på min dokumentation.
Ha en bra helg nu allesammans!
xoxo/ Claudia
                                 


oppps.....

Ja jag vet jag är en rikgit segis! :)
Nu var det ett tag sen igen, jag skyller detta på mina studier.
Har haft en skitrolig kurs nu, bild. Å vad jag har njutit så roligt det har varit. Har ju alltid gillat att måla och rita men nu gillar jag det ännu mer. Det jobbiga är väl själva dokumentationen som ska göras till... men men lite mothugg ska man väl ha? :p

Nu har jag ingen innevecka förns vecka 19 igen, för nu på måndag ska min klass utt på våran första verksamhetsförlaggda utbildning. 5 veckor ska vi ha, ska bli skoj :)
Jag hoppas att jag hinner göra klart den innan bebisen vill komma. Men jag har pratat allvar med den och jag tror att den är med på noterna, ha ha.

Har nu gått in i vecka 33, eller ja 32+3 så sakta men säkert börjar det närma sig, även om den mer än gärna får vara kvar i några veckor till. Var till barnmorskan i måndags, allt såg så bra ut, barnet verka växa och frodas precis som den ska. Så då är vi nöjda <3 Det bästa den vet verkar vara när vi pratar eller sjunger till den och när den får mat. Då bonkas det och sparkas utav bara den.

Nä nu ska jag hoppa i jobbkläderna och göra ett pass 9-16.
Må gott allesammans och skulle jag vara seg med att skriva så säg till Marina :)

KRAMAR

RSS 2.0