Ett nytt liv <3

Den 20 April hände en av de största sakerna som kan hända i vårat liv, ca 01:30 beslutade läkarna att de skulle plocka ut vår bebis med ett akut kejsarsnitt och kl 02:01 är den lilla krabaten ute.

Vi var in redan den 18 april till förlossningen, jag hade varit på en vanlig koll hos barnmosrkan då hon upptäckde att jag hade på tok för högt blodtryck och protein i urinen, inte bra alltså. Blev alltså iväg skickad redan då men när vi kom till förlossningen så var värdena stabila och de bedömde att vi kunde åka hem igen, men vi fick lova att jag skulle gå på tätare koller hos barnmorskan då vi kom hem eftersom jag hade fått en lättare variant av havandeskapsförgiftning. Det här var alltså onsdagen den 18, dagen efgter fick jag så fruktansvärt ont i ryggen och i magen på den övre delen. Jag bad Peter ringa till förlossningen och höra efter och när de fick höra att jag hade ont där jag hade ont så sa dom åt oss att åka in direkt!

Sagt och gjort, när vi väl kom fram till förlossningen satte de saker på magen för att kolla att allt var bra med bebisen, sedan tog de blodprover och kollade blodtrycket. De misstänkte att min havandeskapsförgiftning hade förrvärrats, men ville alltså vänta på proverna innan de sa något mer.

Sedan gick allting i raketfart, jag hade snabbt blivit sämre och de bedömde att vi inte kunde vänta nå längre utan det enda sättet att bli frisk igen var genom att förlösa mig.

Vår prins var 49 cm lång och vägde 3120g och är den sötaste varelse som jag någonsin sett!
Det var kärlek vid första ögonkastet och jag kan knappt tro att det är sant att han är här! <3
Att man kan älska någon så mycket som vi älskar dej lill hjärtat, vi är så lyckliga som har dej!

För er som undrar så har vi fortfarande inget namn till det lilla gosse barnet, men snart så :)




                                


RSS 2.0