23+2

Jäsiken vad tiden går fort, redan 23 veckor och några dagar :)
Bäbisen växer, sparkar och har sig. Det är så mysigt å känna hur den rör sig, jag saknar alla rörelser när den sover eller är lugn.
Mest av allt längtar jag efter att den ska komma ut.
Det får mer än gäran bli Maj nu :)
Helst igår :P

Idag har jag varit på 12:an och fikat med go gumman Jenny :)
Mycket trevligt, känns så bra att vi kan prata med varandra om vad som händer med oss och med magarna våra :p Det skiljer sig ju bara 3 veckor mellan oss :p

Nä nu ska jag diska undan lite  å sen läsa lite kurs litteratur.
Må gott! :)


Ledig dag

Ja det är verkligen behövligt efter denna mardröms tenta!
Usch och fy vilken ångest jag fick efter att jag lämnat in den, hade min allra första tenta igår... och det känndes i kropp och själ vill jag lova!

Men men, idag har varit en riktig slappar dag, sov morgon till halv 10, sen bara slöat på hemma hos mamma och pappa. Men det behövdes vill jag lova. Så nu är man fit for fight igen :)

Annars då? Jag hoppas, håller tummar och tår att min älskling kan komma till kusten idag.
Det är ju något snöoväder i härjedaln nu tydligen, eller ja ialf i Hede :s
Det OGILLAS skarpt! Vill ju träffa han idag! Vi har redan varit borta från varandra tillräckligt länge!
Men å andra sidan så vill jag ju inte att han ska ge sig ut på vägarna heller om det är storm...
Vi får se vad det blir innan natten är här.

Nä ska strax åka med mamma in till stan och köpa stödstrumpor och kolla på H&M om de har svarta mamma strumpbyxor till mig :p håll tummarna!

Vi hörs en annan dag!
xoxo/Claudia

Jobb dag idag :p

Yes box, idag vare jobb på schemat, tillsammans med världens bästa cludden! <3
Jäsiken vad roligt man kan ha när man vi får jobba ilag, har nog skrattat mest hela dagen :p
"spänn fast dej" eller va var det du sa? :D
Kör mot enkelriktat, fast det var ju ingen fara för vägen var så pass bred ändå så jag fattar inte riktigt varför den var det. Irra bort mig i ena stugan som vi skulle städa, det var väldigt svårt att loklisera sig. Slarvar bort nycklar, som vi senare hitta igen, dödar en spindel med hjälp av damsugaren från tidigt 1800-tal :) ja huvva vi vet hur man har roligt på jobbet ialf! :)

Väl hemma så blev dock Claddan super trött, surra lite med sambon men sen gatt ja lägga mig och sova en stund. Sov i ca 1 ½ timme tror jag, så jag var verkligen sleten. Men efter lite skönhetssömn så är man på topp igen :)

Har suttit och läst lite härlig student litteratur på kvällkvisten och kan ju ta och meddela omvärlden: Jag har inte blitt nå kolkare av det!
Huvva, det snurrar så mye saker i skallen på mig att allt bara är en enda röra! Nu börjar jag förstå vad du menar Sera när du säger att när en tenta närmar sig så blir helt plötsligt städning, diskning och annat som annars är riktigt tråkigt, riktigt roligt för man slipper tänka på tentan...

Hmm ja ja ska väl ge mig en lite klapp på axeln och fortsätta med min älskade litteratur.
Önska mig lycka till!



Xoxo/Claudia


                             



2012-01-01

Jaha då alla goda vänner och alla som jag känner :)
Då har det nya året börjat, å så mycket som man har i huvet just nu så borde början av året gå väldigt fort.
Var ju hemma i sundsvall över jul, mycket trevligt och mysigt. Åkte hem på torsdan för då hade jag fått riktig hemlängtan.

Förra årets sista dag var mycket lugn och skön.
Jag och hjärtat klev upp runt 9 tiden käka lite frukost och gick upp på Åsen med hundan. Gick ner på byn och sen vidare ner till älsklingens farmor. Vart bjuden på god lunch och fika. Sen upp å hämta hundan igen.

Eftersom det var nyårsafton så vet man ju inte när folk kan tänkas börja smälla med smällare, så vi hämtade hem hundarna vid 15 tiden i stället för vid 19 som vi brukar annars. Plus att det var ganska så kallt ute, - 21 grader.. Brrrrrrr!

Väl hemma så var jag tvungen att lägga mig och vila, så sjukt trött som jag var så fanns det inget annat att göra :p Vakna upp lagom till halv 17 ungefär, vakna till liv, hoppa in i duschen och göra sig lite nyårsfin, ut med hundaran igen och sen börja lite smått med middan vid ca 18:30 tiden.
Hjärtat var så gullig att han redan skalat potatisen, gjort iordning köttet och plockat fram såsen, så det enda jag behövde göra var att göra en grönsallad.

Fick ju en glassmaskin av svärföräldrarna mina som vi tänkte göra efterrätt med i går, men vi upptäckte att skålarna var tvugna att ligga i frysen i 8 timmar eller mer...... så då kändes det som meningslöst, så då var vi utan efterrätt, men vi åt oss så mätta på varmrätten att det inte gjorde oss något :)

Efter det bestämmde vi att det var dax för lite filmmys, men dock inget att se på televisionen... :s
Så då kollade vi på DVD i stället. Filmen var klar till ungefär 23:40 så då var det bara att invänta klockslaget som skulle ta oss in till år 2012, när vi väl skålat in det nya året och kolla på alla raketer och ballonger som flög upp i luften så gick vi och la oss.

Idag har jag varit iväg och jobbat på Björnrike med världens bästa Camilla :)
Mycket bra start på det nya året om ni frågar mig <3
Senare idag träffa ja Sandrah och Jenny och bytte lite julklappar, mycket trevligt det också så klart.

Nä nu är det god natten. Har varit trött ett tag nu men bebisen har hållt igång för fullt nu så jag har ju som inte fått någon ro :D
Må gott nu!/Claudia

RSS 2.0