Kusten


Hör och häpna, igår gick jag och la mig  20:45!!!!!!!!
Men jag somna inte förns 21:15 men sen sov jag hela natten, å gud så skönt. Har inte kännt mig så utvilad sen jag gick på dagis tror jag, ha ha!

Idag  eller i morgon så åker jag och min älskling  hem till Sundsvall. Ska bli ganska så skönt att få komma hem, har inte varit hemma sen julas :( Så skäms på mej! Börjar få abstinens efter min familj nu,  speciellt efter systrarna mina och min systerson som jag träffar alldeles för sällan. :( Men i helgen blir det ju som tur av :D

Vad händer mer då?.... 
Jo på Lördag så fyller min svägerska år, så vi ska kolla på liten present till henne nu när vi är hemma och så fär vi fira henne på söndan när vi kommit hem.

Men nu börjar jag verkligen att längta tills jag får träffa syrrans unge, ska mysa igen tiden som jag inte träffat han på :)
Hi hi.

Nä nu måste jag äta lite mellanmål :)
Vi hörs!



                                                                            Jag och lilla Leo!  
                                                
                                       

Mysig promenad med mina favorit flickor :)

Då var man hemma igen, har varit ute i det vackra vädret med Camilla och Natalie nu. Med oss hade vi lite fika (choklad :p) och läkerol. Mycket mer än så behövs inte, he he.
Men brrrrrrrrr vad kallt det blev på vägen tillbaks till bilen, det blev isande vindar, fasiken man kunde ju nästan tro att man hamnat i sibiriern.....
Men det är ju så skönt när man kommer in efter en riktigt lååång promenad och man känner hur kinderna sakta men säkert börjar bli varm. Då kan man känna sig nöjd!

Idag kom min syster och hennes lilla son hem till sundsvall, hon bor annars i stockholm, och i morgon så åker jag och älsklingen min hem. Var ca en och enhalv månad sen jag träffa dom. Leo har ju hunnit bli hela 3 månader ju. Så det är stora grabben nu :)

Nä nu måste man kolla in om det finns nå jobb i denna kommun...... Önska mig lycka till.

Ha de!

mmm då har claddan hittat hit..

Ja, nu har jag skaffat mig en blogg jag med, tog mig några månader innan jag tog mig i kragen. Men här är jag nu :)
Är sjukt trött nu, så jag får uppdatera mig i morgon eller så ;)

God natt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0