Vad tiden flyger iväg!

Kära vänner!

Oj så länge sedan jag skrev nu, men jag har en ganska så godkänd anledning. Han stavas Julian <3
Det har hänt så mycket på så kort tid, sedan vi åkte hem till Sundsvall på Peters semester så har det ungefär bara sagt ”poff”, Julian har vuxit så otroligt mycket och han utvecklas bara mer och mer var dag och minut.

Nu jollrar han för fullt, han ”leker” med sina saker i sitt babygym, läs klämmer och känner på leksakerna, han vill helst stå, gillar att ”prata” med pappa på kvällarna, älskar att bada med mamma ja listan kan göras hur lång som helst.

 Den 1 september, i lördags, hade vi dop för den lilla mannen. Han fick namnet: Julian, Olov, Håkan. Inga faddrar men Kusin C hällde upp dop vattnet som han och Peter hämtat själva och jag sjung ”Det vackraste” och fröken Linnea Långström spelade gitarr. Vi hade en väldans tur med vädret för solen bestämde sig för att ära oss med dess närvaro. Både jag och Peter vart mycket nöjda med dagen.
Tusen tack till er alla som ville vara med oss på denna speciella dag och dela den med oss! Julian var mycket nöjd och somnade som en stock när vi kom hem och sov i ungefär 3 timmar :p

Och Linnea, vad skulle jag gjort utan dej!?  Jag har aldrig varit något fan av att planera, vilket du kanske märkte, men tack för att du kunde ställa upp på sådan kort varsel! PUSS påre go fia! <3


RSS 2.0